I huvudet på en panda ☆ Bittersweet Vanilla ☆

Jag känner för att göra något. Starta ett projekt eller något. Haha det där lät bättre i mitt huvud. Eller alltså. Va. Skulle jag haft en systemkamera hade jag gjort ett fotoprojekt tror jag, för skoj skull, sen kanske ta det ett steg längre sen, och ha en utställning eller något om man lyckas. Om jag inte stjäl min systers kamera kanske, hehe. Fast den vill hon säkert ha själv. Synd om mig. Och jag är fattig så måste vänta innan jag kan köpa mig en egen, hårt liv, ja väldigt. Jaja.
 
Dricker ihjäl mig på te tills vidare och lyssnar på fin musik. Kanske ska se på The Big Bang Theory snart dock, hehu. Såg för övrigt första avsnittet av säsong sju av Skins igår, åhå. <3 Tror nästa avsnitt kommer på måndag så får vänta tills dess. Men det var lite kul att se de karaktärerna igen, lite äldre osv.
 
Mamma gör sylt/marmelad i köket så det luktar i mitt rum. Tur det luktar gott. Det är rabarber och ingefära, godare än det kanske låter.
 
Funderade på vad jag skulle fylla ut inlägget med för bild eller något. Kom inte på något så det fick bli vad jag lyssnar på just nu. Musik är ju alltid bra eller hur? 
 
 
Och det blev ingen film förut, för den var dubbad och sen var sändningen helt knäpp så de lät som robotar när de pratade...

♔ Kommentarer till Sam ♔
Postat av: Ida

Åh, älskar den låten! XD

Svar: Den är söt, hehuu
Sam

2013-07-06 @ 01:18:56
Postat av: Lee

Men gud vad liten han låter D: hahaha <3

Svar: Hahah ja eller hur. <3
Sam

2013-07-06 @ 14:26:51
URL: http://clover.blogg.se

Kommentera här nere:

Namn/Alias:
Remember? ★

Mail: (bara jag som ser)

URL/Blogg:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0