Soon...

Vaknade av en mardröm inatt och var rädd att jag skulle fortsätta drömma sånt när jag somnade om, men det slapp jag tack och lov. Sov bort konstiga tankar och grejer från dagen innan. Phew.
 
Så idag har jag äntligen fixat biljetter till Stockholm, whi. Åker dit nästa helg igen. <3 Ska få lussekatter då! Och imorgon blir det Göteborg med syster som har en överaskning åt mig, spännande!! Sen på fredag ska jag möta upp Lee, vi ska ha myskväll och sen blir det BVB på lördag. <3 Åhhh, som jag längtar efter både Lee och konserten! Så blir Göteborg hela helgen, myys!
Bra fortsättning på veckan som det ser ut som, det gillas. ~
 
En random bild på det;
 

Grattis syster!

Var och firade ena systern i lördags som fyllde år, var där hela helgen, mys. <3
 
 
 
Inte så glad över att vintern är här dock, så himla kallt, uuuh. Vill ha sommar ju.

"If I can't have you, then nobody will, Because, You're the spider in my head"

 
Orkar inte med alla dessa tankar och känslor. Speciellt när jag inte vet vart jag har dem någonstans eller någonting. Varför ens. Tycker inte om att prata om mina känslor för jag känner mig så dum varje gång. Tar liksom aslång tid innan jag berättar för någon. Alltså, vem bryr sig ens. Nåväl, jag behöver väl skriva av sig och det är inte många som läser detta ändå så. Huuuhu.
 
Saknar folk så mycket. Vill vara där nu.

Göteborg ~

 
Passade på att åka till Göteborg och träffa Kaz när han var i där, mys! Tjusigaste bilderna också, hehe.
Träffade även Mandisen en stund innan jag åkte hem dagen efter, vi köpte godis på 4-gott, godisaffären, whi. Finisar är de. ~ <3
 
Var längesedan jag var i Göteborg nu, innan den här gången, så det var fint att komma tillbaka igen. Åker ju dit snart igen, yay! Sen förhoppningsvis Stockholm i december igen, iihhh. Då får jag förhoppningsvis lussekatter, Anton har lovat mig det för han har bakat! Namnam.
 
Fattar inte att det är jul nästa månad!? Fjgrkkjg orkar inte, vart tog livet, eehhh tiden vägen? Var ju nyss jul, wtf. Måste köpa julklappar också, ingen aning vad jag ska köpa till någon. Skit.
 
Har förövrigt börjat min praktik på Lidl också, helt okej i alla fall. Men jag vill hellre ha jobb. Något att skriva på cv:t i alla fall.
 
See ya later. ~

Skitliv.

Vill inte gå igenom detta igen.

Sam rantar om året och livet

Alldeles för mycket tankar i huvudet just nu. Massa blandat. Jag är så himla glad över alla nya människor jag träffat under, året, mest under hösten dock, även tagit upp kontakten med vänner. Även om jag är rädd så är jag glad. Det är svårt för mig att verkligen lita på folk, men jag ger dem alltid en chans. Vissa har satt sig så nära hjärtat på så kort tid.
 
Om man tittar tillbaka på början av året så var jag så himla ledsen då Lee skulle flytta långt bort, därav blev jag inte jättebra vän alla gånger, även om jag såklart ville att hon skulle ha det bra, och trivas. Jag visste att hon behövde komma bort. Jag grät varje dag i flera veckor, utan att överdriva. Trodde inte jag skulle repa mig så bra som jag faktiskt gjort. Jag var ensam och träffade nästan ingen alls fram till sommaren. Lee och Cody kom på besök, jag träffade lite andra vänner och systrarna. När jag sedan gick på Kerbera's spelning så kände jag ingen alls, men träffade fint folk där, även på Overworld's spelning. Folk var så fina och snälla. Träffade så mycket nytt folk. De tog hand om mig och jag kände mig riktigt glad för första gången på länge. Jag vill inte tappa greppet om dem, är rädd för att skrämma bort folk, göra fel eller vad som helst. Att vara på Rockbitch Boat var något av det bästa som hänt, massa nytt folk där också. Jag var glad. Jag mår bättre när jag är uppe i Stockholm, alltid ledsen när jag måste åka därifrån. Jag är så glad över att träffat så fina människor och ha så fina vänner. Jag känner mig lätt ivägen och allt, men försöker ändå ta åt mig av det bra de säger och inte tänka för mycket på hur det kanske är osv.
 
Att mina känslor gör att jag inte fattar någonting och inte vill känna någonting alls ibland är ju en annan sak. Jag önskar bara jag kunde veta vad andra kände också ibland, hade gjort saker lite enklare.
 
Jag har varit upptagen varje helg flera veckor i rad och det kommer fortsätta lite till. Känns skönt, även om man kanske behöver vila ibland. Men med tanke på att jag varit hemma så mycket och inte vill vara hemma så är det skönt att vara ute och hitta på saker. Snart är det konsert igen, som vi väntat på ett år snart. Då får jag även träffa Lee som jag inte sett sen juli. <3
 
Tack till alla mina finaste bästaste vänner! <3 Random pics med några. ~
 
 
 

Riga, sjukling och julrant

 
Den enda bilden jag tog på Riga, orkade inte redigera något för jag är trött och sjuk... Tagen från båten när vi var uppe på däck.
 
Är sjuk fortfarande, fy vilken förskylning jag fick. Har inte kunnat vara på praktiken de två första dagarna, uh. Men förhoppningsvis så kan jag gå imorgon. Skulle kanske dratt till Göteborg och träffat en vän med, men det gick ju typiskt nog inte nu, när han faktiskt var här nere. Får ta den fikan när jag drar till Stockholm istället hoppas jag! Som jag förhoppningsvis kommer åka tillbaka till snart, kommer lägga massa pengar på resa nu känner jag. Eh. Måste få ett jobb. Ska färdigställa mitt cv igen och skicka till massa ställen, söka i Stockholm också tror jag nog. Får se vad som händer.
 
Nu är det inte långt kvar till Black Veil Brides konserten, ååh! Hur awesome!?
 
Insåg att man måste fixa julklappar också, åååhhhh... Orkar inteee, haha. Känner verkligen inte för att ha jul alls just nu? Visst är den fin och mysig, men usch, har bara ångest över det nu. Vet inte vart jag ska vara eller någonting. Ingen aning vad jag ska ge folk heller. Får börja leta. Tycker bättre om att ge random presenter till folk, för det känns inte lika "tvingat" på samma sätt, även om man köper julklappar till bara några stycken. Eller hur man nu ska säga. Ser ju fram emot lussekatter i alla fall!
 
Ska försöka åka till Oslo innan jul också, kommer vara upptagen hela tiden känns det som. Får vila denna helgen antar jag. Om jag inte random gör något, men måste ju bli frisk.

RockBitch Boat!

RockBitch Boat var totally awesome! Bästa helgen på hela året och åh. Alla var så snälla och allt, party all days long. Himla fint! Det stormade under Crestillions spelning, och under första natten så folk blev sjösjuka, jag med. Fy fan vad inte kul det var, att vara sjösjuk och grejer, men annars var det nice. Såg Overwoeld, Crestillion, Bataar, Adept och lite av andra band.
Endigo försvann under söndagen och ingen såg honom på flera timmar innan han dök upp som en lolitabrud. Folk trodde han var tjej och försökte ragga på honom, haha alltså. Fancy. 
Stod bara uppe på däck och spanade på Riga med folk, tog en bild, haha.
 
Efteråt så hade jag ont typ överallt, har blivit lite förskyld och har blåmärken på benen. Party hard!
Har inte orkat lägga in några bilder i datorn än, så det kanske kommer mer bilder senare. ~
 
 
 

Paaaartyyy!

Imorgon bär det av till Stockholm igen, ihh. Har saknat det massa sen jag åkte hem. Sen blir det Rockbitch Boat lördag-måndag, ååååh! Awesome! Trodde aldrig jag skulle komma dit, men det löste sig. <3  Intressant att även se lite av Riga med eftersom det är dit båten går, och sen tillbaka igen. Hoppas att det blir toppen!
Stannar i Stockholm till tisdag, så kan man vila ut på måndagen. Ska nog tvinga med Endigo till Shock eller något med, om vi orkar vill säga, och köpa ny hårfärg. Hehe.
 
Har  packat sen igår, är mer eller mindre klar förutom det sista som jag packar ner imorgonbitti. Köpte nya ögonfransar också som var jättestora, haha. Sen en parfym som luktar vanilj. <3 Sen har jag även hittat världens gosigaste tröja och två t-shirts som jag ska ta med i helgen. Kommer bo i den gosigaste känner jag, hehe. En grå stickad. Har inga bilder på något av det, men vad gör det, haha. Weeelll, ska försöka göra klart den här uppgiften vi fick på utbildningen idag efter besöket på ellos, sen måste jag lägga mig i hyffsad tid idag eftersom min klocka ringer tidigare än vanligt för jag hade tänkt duscha och så. Får sova på bussen, om jag kan vill säga.
 
 

RSS 2.0