Jag måste sätta ner fötterna på jorden.

 
Vill bara flytta hemifrån, samtidigt som jag har svårt att vara ensam bland folk och grejer. Är så ensam här, träffar nästan aldrig någon längre, alla bor långt bort. Så jag är mest bara hemma ungefär. Imorgon ska jag dock åka till Falköping och träffa systrarna över helgen. Party på lördag! Men jag måste verkligen härifrån, snart. Känns knappt som att jag har fötterna på jorden längre, om ni förstår vad jag menar. Att man är ovanför marken och försöker hitta någonstans att landa, hitta någonstans att känna sig hemma och också få kalla hem. Det är en så konsig känsla. Ibland känns det som att någonting är påväg att hända, men ibland vet jag inte. Jag är känner mig för misserabel för mig själv ungefär. Jag vill inte känna denna ensamhet, och vara så obekväm i mig själv. Jag vill kunna leva om jag ändå ska vara här. För det känns inte riktigt som jag gör det nu.
Det var en så stor det som försvann när Lee flyttade, så stort hål blev det. Jag kan inte göra något åt hennes val och det enda jag vill är att hon ska få må bra. Hon förtjänar det verkligen. Men jag måste bara hitta någonting som kan fylla det där hålet. Jag måste kunna tro mer på mig själv och försöka se bra saker istället för det dåliga hela tiden.

Vad hände?

 
Fick hem mitt löshår idag som jag tänkte jag skulle prova, trivdes förvånadsvärt bra i det. Matchade mitt riktiga hår jättebra också! Även min BOY London tröja och mina röda linser är hemma nu med. <3 Väntar på några saker till nu med!
 
Var en vecka sedan jag skrev här visst. Men släktträffen var jättebra, var fint att träffa alla igen! Party hela helgen och massa kramar hit och dit. Tog inga bilder utom en när tvillingen sitter i en guldglittrig liten bil (en sån man lägger pengar i så får man åka lite upp och ner) och en på all alkohol vi köpte, haha. Tog ju några timmar att åka, men det gick bra! Förhoppningsvis drar jag till Stockholm nästa månad och Malmö lite senare i höst. <3
 
Ha det fint!

"I have tried so hard to be a better soul, I have worked so hard at making myself whole"

 
Just nu väntar jag på att bli hämtad och åka neråt landet. Ska på släktfest/träff i helgen, mys! Så har packat klart och grejer idag. Dock är jag inte så pepp på att åka bil i flera timmar och jag hoppas jag kännes mig bättre tills dess. Känner mig konstig.
 
Jag vill ha energidricka också, varför då liksom. Nej, nu måste jag gå och fixa det sista, haaiidoo.

Mickey Mouse

 
Här är ett par av leggingens som jag köpte! (Och energidrickor...) Sen köpte jag ett par svartvitrandiga också, såna som är randiga på längden. Så nu har jag både byxor och leggings/tights med sådant mönster, har ju velat ha det hur länge som helst.

Göteborg, SEIKE och sånt fint. ♥

 
^ Såg ut så när jag for till Göteborg.
Köpte två par leggings när jag var där, lägger upp bild i nästa inlägg, ehe. Jag traskade i alla fall till Brunnsparken där Seike skulle vara för jag ville ju krama honom, uhu. Han var jättefin, åh. Dog lite inombords, sån awesome människa det där. Verkar så snäll och allt. ♥ (Jag var gladare än jag ser ut, hahaha uh). Ser jättekort ut bredvid Seike med, men det är jag ju också...
 
 
 
Snygga skor har han med.
 
Sen träffade jag pappa och Marta en sväng nu när de var här. Hann inte träffa dem så länge, så mötte mamma och Pelle efteråt. De skulle se på Eva Dahlgren så var tvungen att stanna i stan till kvart i elva då hon slutade... Jag gäspade massa under tiden, eeeh. Var trött och massa och min mobil dog. Somnade ändä inte fören vid tre när vi var hemma. Öh.

Snart är sommaren slut (hemskt)

Hejsan hoppsan folket!
 
Nu är den nästsista veckan på praktiken slut och jösses vad fort det gick. Har varit där i två månader liksom!? Hela sommaren har bara flugit förbi. Vill inte ha höst och vinter, uuh. Men några saker jag ser fram emot då är i alla fall Black Veil Brides konsert, lussekatter och träffa Lee.
 
Imorgon hoppas jag att jag kan åka till Göteborg, Seike skulle träffa lite fans då med en kort stund nu när han är där och jag vill ju krama honom så, huu. Han är ju himla awesome liksom! Plus att jag vill gå till H&M och sen kan jag träffa pappa och Marta som jag inte träffat sen midsommar.
 
Måste ju spara pengar så jag kan åka till Stockholm snart med och träffa folk. Kommer vara så nervös över att träffa nytt folk som jag förhoppningsvis ska, men förhoppningsvis är de snälla och tycker om mig, haha.
 
Hej random bild från förra veckan någon gång.
 
 

Sushi and movies

Var i stan en sväng idag och köpte nytt te och sushi och lite så. Sen beställde jag nya grejer när jag kom hem, heh. Så väntar på några paket igen nu. Hoppas de inte dröjer jättelänge innan de kommer.
 
 
Mitt knä gör jätteont så kan typ inte gå ordentligt, vet inte ens vad jag har gjort. </3 Hoppas det går över snart i alla fall, ffgjrk.

Blodigt värre och siameser

Det är farligt att diska barn!
När jag skulle diska i fredags så vart det ett trasigt glas, eller ja det var n spricka i det och det gick sönder och skar upp mitt finger, heja. Kommer nog få ett tjusigt ärr där sen när det har läkt...
 
 
 
Svarthårig Sam.
 
Förhoppningsvis får jag jobba lite under september och hösten, eller något. Då hoppas jag att jag kan lägga undan pengar. Har ju vissa dyra saker som jag vill köpa osv. Vill ju ha min siames också. Mamma har sagt att jag får börja spara till den och så, men inget om att jag inte skulle få skaffa den innan jag flyttar hemifrån. Det skulle ju få bli en innekatt i så fall liksom. Så får jag ta ut den i band. Men katterna här springer ju in och ut som de vill, kanske skulle bli lite krångligt. Men jag har ju ingen aning om när jag kan flytta heller och om jag har katten så har jag ju en vän här i alla fall, hahah... (Okej att jag har de andra katterna också, men jaja ni fattar kanske). Kommer bli mysigt att få ha en helt egen katt som man sparat ihop till själv. Det värsta med siameser är att de gnäller så mycket, men ja, det får väl vara värt det. Har velat ha en (eller två) i flera år så ja.

Black Veil Brides and random ★

 
Är så himla trött efter praktiken varje dag, somnar alltid en stund när jag kommit hem, haha uh...
 
Skulle kanske åkt till Göteborg denna helgen och träffat folk, sovit hos kusinen och tatuerat mig, men får ta det nästa helg istället. Köpte konsertbiljett för pengarna istället, hahah. Black Veil Brides. <3 Ska ju se dem i november nu istället, awesome! Fast det har jag inte fattat än, kommer nog inte fatta det fören typ samma dag. Hoppas för allt i världen att det blir av nu med.
 
Saknar min snakebite också. JAHA VAD SKULLE DET VARA BRA FÖR. Hoppas det går över, annars överväger jag att skaffa igen (har ju kvar ena). Utan någon i överläppen, tills jag kan skaffa vertical labret eller något...
 
Om saker och ting löser sig som det ska så hoppas jag på att kunna åka till Stockholm i september. Har velat åka dit så länge nu, så hoppas verkligen jag kan göra det då. Träffa massa fint folk och shoppa!
 
Sen... SKA JAG VÅGA GE UPP DET BLONDA HÅRET ÄN!?

Batmanlegs

 
Var i Göteborg i fredags, köpte Batmanleggings, lovly. Idag kom även min nitkeps hem också, sweet. Hoppas nästa grej kommer i veckan med, vore fint.

RSS 2.0