"I wonder if you still can see me"

 
Jag känner mig så delad. Ena delen av mig vill inte existera för ett tag, orkar inte ens försöka, vill inte ens bry sig om allt som händer, om alla felen. Längtar tills jag står i en publik på en konsert och inte behöver tänka på allt jobbigt, bara vara helt enkelt. Det känns så fel att jag blir arg, mest på mig själv i slutändan. Men ändå. Vill inte. Usch. 

Hey Mr. Panda

 
Fick hem min pandakigurumi för ett tagsedan, mysigt! Har även blekt håret några gånger, typ fyra? Ja, något sådant. Men det är inte klart än, uhu.

Melodifestivalen och sådant

Hemresan gick bra och hyfsat snabbt. Vi stannade i Strömstad och köpte godis i stor godisaffär. Sen sov vi I Bollebygd fredag-lördag. Kom hem i lördags och fick besök av Walter, mys var det. <3 Vi tittade på Melodifestivalen, blev sura över att det inte bara var Sverige som röstade och så. Sen såg vi massa film och grejer!
 
Idag åkte jag in till stan, gick till af och träffade Walter igen. Vi köpte massa munkar som vi delade på och gick till ett café och satte oss en stund, yey. Färgade håret när jag kom hem med, håhå.
 
Snyltar på mitt mobilinternet nu... Men ska fixa bredband snart. Yey!
 

Bye Norway

Imorgon så flyttar jag hem igen, åker runt tolv från Oslo. Det har varit så mycket flytt nu det senaste, för flera stycken. Jag hoppas att jag inte behöver bo hemma så länge till, det kommer ju inte att gå. Men jag skriver här när jag har internet igen, kanske jag gör tidsinställt från listan om jag orkar fixa det sen, får se.
 
Igår fick jag hantlar, yey, äntligen. Måste använda dem massor. Sen blev det Harry Potter, både igår och idag, de två sista filmerna. Lovely.
 
Helt orelevant bild, men jag gillar inte att ha bildlösa inlägg. Förutom vissa få undantag.
 
 
Ha det finfint och lämna gärna roliga kommentarer så jag har något roligt att läsa när jag kommer tillbaka, hoho. Vill ni hitta mig sålänge, finns det länkar i menyn till instagram och twitter. Hugs. ♥

Death Note

Provade leka L från Death Note förut. Det ville inte fastna så bra på bild. Det var även den tröjan jag köpte igår, hehå.
 

Saknar mina katter

Uhu. Men får träffa dem på lördag igen, yay. <3 Hade bara bild på Ester och Oskar dock, men men. De är mysiga, jag gillar katter.
 

Snart flyttar jag hem

Idag kom bror min på besök utan förvarning, han pluggar i London just nu. Var kul att få träffa honom innan jag flyttar hem med!
 
På fredag åker jag hem till Sverige igen, så det blir att börja packa imorgon. Kommer ju hem till mamma på lördag eftersom vi sover borta mellan fredag-lördag. Och på lördagen kommer Walter och tittar på melodifestivalen med mig, haha. <3 Det blir mys, har saknat henne massa!
Kommer inte ha något internet i början, men kommer fixa det så fort jag kan. Förhoppningsvis uppdaterar jag instagram och twitter via mobilen, vill inte blogga därifrån, haha.
Längtar även tills jag får alla mina paket, skojs. Ska försöka filma något roligt också, så kan jag slänga upp det här kanske. Det är ju lite roligt ibland, hehe.
 

In Oslo

Blev att jag åkte in till stan idag istället. Var dock jobbigt att gå där själv med allt folk, men jag överlevde ändå. Kom hem med två tunnlar till öronen, nya solbrillor, Milkyway dricka och lite så. Köpte öven Skittles till Lee. Kanske jag skickar dem till henne, annars får hon vänta, hehe. Fast de kanske blir äckliga om de får ligga en månad... Hm. 
Gick hela dagen och undrade varför jag tagit på mig det jag hade, för jag ville inte ha på mig det sen och tyckte inte om att ha den hoodien till de byxorna och blabla, haha alltså.
 
Ni får nöja er med instagrambilder på de här två sakerna sålänge.
 

RSS 2.0