Vän och konserter

 
Första dagen på Service utbildningen idag, helt okej. Fick sluta tidigt idag och hade sällskap av en kurskamrat på bussen till Ulricehamn. Träffade Sanne där som jag inte träffat ordenligt på över ett år, mys! Vi pratade massa och planerade lite inför konserten i februari, 30 Seconds to mars. <3
 
Två månader till Black Veil Brides med Lee idag och fem dagar till Kerbera. <3 Längtar ihjäl till alla tre hej.
 
Har tappat bort laddaren till min kamera i all städning, ska försöka hitta den så man kan ta bilder med den också. Rummet blev förövrigt mycket bättre än innan, har lila väggar nu. Fina är de. Jag gillar lila.

Inglorious ♥

 
 
Kerbera släppte sin singel igår, love it, totally! Om sex dagar ska jag se dem live i Göteborg. <3
 
Har i övrigt haft en fin helg. Syster kom och hälsade på i två nätter, vi var i Borås en sväng på fredagen där det tydligen var marknad och grejer. Jag var trött i benen efter dagen. Hade sällskap med henne på bussen dagen efter till Falköping. Partade med folk, sen for vi till Strike Rockbar, trevligt. Fast min mobil pajade, blev sprickor i glaset. Så måste fixa detta i veckan. I alla fall så åkte de i en kundvagn när vi skulle gå hem på natten, vurpade med den sen och grejer. Men det gick bra trots allt.
 
Baduum tchh.

"Stuck in a moment of emotion I've destroyed."

 
Jag ska få se finaste Kerbera, Black Veil Brides och 30 Seconds To Mars live, fgkglk. <3 Så glad över det att jag inte ens fattar att det är på riktigt. Känns inte som det är på riktigt ungefär. Att vara på konsert/spelning är verkligen något av det bästa som finns.
 
Har inte uppdaterat här på ett tag igen. Men håller på att fixa i rummet fortfarande, tredje dagen idag.
Hälsade på syster Trulz över helgen också, hon hjälpte mig att färga och klippa håret. Sen spelade tv-spel med lite folk, blev ett känslovrak osv. Kaos i själen.

Kaos i rummet tills vidare

 
Har tagit ner allt från mina väggar och vissa av hyllorna i mitt rum. Ska äntligen målas om, de tapeterna jag har nu är så fula. Det blir lila. Sen ska jag fixa mitt rum så det blir mysigt. Sen så kan jag kanske ta hem folk igen, haha. Inte för att folk är hos mig speciellt ofta, men ändå. Trivs inte direkt på mitt rum nu. Ska lista ut hur jag ska möblera det också, mamma får hjälpa mig. Hade varit enklare med ett bredare rum, mitt är ju så avlångt. Men jaja. Får leva med det. Tills jag kan flytta.
 
Ida ska få hjälpa mig att fixa mitt hår med, klippa och färga utväxten. Det är lite lättare för någon annan att se överallt osv. Så får vänta tills vi kan ses, förhoppningsvis snart. Men bor lite i den röda peruken nu, haha! Försöker även skona håret lite från plattång, spray osv. Så då kan jag gömma det i peruker sålänge. Har liksom jättekonstiga längder på det och har fällt och gått av lite tror jag... Haha eh. Verkar må lite mer okej av att jag inte gör något med det nu dock, heh. Får göra en inpackning eller något en dag!
 

Ibland ganska ofta känner jag mig kort

Hamnade hos Niklas igår, var tvungen att ta kort på längdskillnaden... Går liksom knappt till hans axel. </3 (Ser längre ut på bilden än irl...) Han har sina snygga rosa pilotbrillor med. Är även anundsjuk på hans tungpiercing. Är avundsjuk på alla med tungpiercing.
 

Skulle åkt iväg en sväng idag med men det blev inte så, har varit hemma och haft det trist istället. Orkar inte med denna dagen. Dåliga dag. Ska nog träffa Walter imorgon dock, har inte träffat henne på länge så det blir fint. <3 Sen kommer nog syster på torsdag och jag kanske åker till Falköping i helgen igen. Det är bra, då slipper jag vara ensam så mycket.
 
 
Fick hem två nya peruker också, men har inte fört över några bilder till datorn än så tar från instagram, haha.

"We're Going To Be Friends"

Har lyssnat sönder denna låten idag, så mysig på något vis.
 

Lovely times ♥

Hejsan hoppsan!
 
Nu har jag kommit hem efter en fin vecka i Falköping. 
Sov hos syster under helgen och var på inflyttningsfest hos syster Trulz, mys! Sen sov jag under veckan hos Trulz. Det har blivit massa film, pizza, tacos, picknick och mys! Sen träffade jag Emil och Ida och folket som var hos dem. Vi spelade lite tv-spel och sånt fint. Sen blev jag "medtvingad" att dygna, haha. Hade på massa film i bakgrunden, var ute klockan sex på morgonen och gick runt lite, sov ca en halvtimme något sammanlagt. Jag och Trulz satt i hundsängen och tittade på stjärnorna, hoh. Efter att jag varit vaken i ca 40 timmar så somnade jag, vaknade vid nio och var fortfarande trött.
 
Blev picknick innan jag for hem idag och känns som jag håller på att bli sjuk, ont i halsen och grejer. Var ute ganska barklädd och så, men skyller på Niklas för han blev sjuk först... Hehe.
 
Jag och Ida blev cheekskompisar! 
 
Smoothie på bara frukt, bästa! 
 
 

RSS 2.0