Lenses

 
Linser blev det, yey. Nu ska jag spara pengar också, woah. Börjar bli lite trött, undrar om jag kan sova om jag lägger mig nu. Somnade sent inatt och orkar inte ligga och vara vaken länge innan jag somnar. Men kanske ska försöka ändå, om jag ska in till stan imorgon och så. Nåväl, ska sluta och skriva så mycket om det där, haha fail på mig.
 
Nu är det snart mars och jag hoppas att det blir vår snart. Solen har ju tittat fram lite nu de senaste dagarna, det är ju toppen det. Kommer säkert komma något pissväder i någon vända innan det vänder helt. Men ljusare märks det ju att det blivit, yey!

Jacket

Idag var en lite bättre dag! Fick jackan igår med, den är lite kort, men jag kan nog vänja mig, hoppas jag. Den var fin i alla fall. Funderar på att pynta den med nitar. YEY.
 
 
Min (Fredriks) spegel är smutsig, haha. Och jag petar mig inte i örat om ni fick för er det.
 
Sitter och överväger om jag ska köpa linser eller ej, hm. Har ju alltid velat ha det och klagar över att jag vill ändra utseende och grejer. Har ju beställt lite nya kläder och grejer nu, väntar på sex paket som borde komma lagom tills jag kommer hem ungefär. Sen kanske jag ska in till stan imorgon och spana lite. Ska rensa min garderob när jag kommer hem till mamma också, rensa massa. Sen ska håret färgas så småning om med, längtar. Kanske ska kolla efter något imorgon... Hm. Vi får se.

Kill me slowly

Fy vad jag hatar dagar som denna. Fick världens huvudvärk när jag klev upp ur sängen, fick ångest från ingenstans ända ner i benen så det kändes som de skulle ge vika när som helst osv. Har bara legat i sängen och druckit te ungefär. Kollat på halva Scott Pilgrim vs the world. Har jätteont i magen också, usch. Fy bubblan.
Ska nog försöka sova snart, och hoppas att det är bättre imorgon. Hatar när jag inte kan vara glad åt någonting i princip.
Hoppas eran dag har varit bättre. ♥
 

Snart ska du bli min

 
Köpte den just, whiii. Får se om det blir något mer nu eller senare!

Vet inte vad som hände

 
Jo, jag lekte lite bara. Eller något. Skoj hade jag tydligen. Förutom huvudvärken av peruken då, men ah.

Hello Panda

 
Provade dessa idag.
De var goda, påminde lite om Bragokex, de med choklad på ena sidan typ, haha.

Bazinga!

Kollade ikapp TBBT igår, så nu har jag sett alla avsnitt av det med. Haha. Det var roligt så länge det varade, höhö. Kanske kollar på det igen någon gång, har ju sett alla säsonger av Skins tre gånger hittills, eheh.
 
Jag måste färga mitt hår snart, är så trött på det och stör mig bara. Uscha. Får lust att klippa det ibland, men det ska jag låta bli, kommer bara ångra mig. Alla dessa problem. Ska i vilket fall inhandla hårfärg, ny hårspray (den jag har nu har jag haft sen september, duktig som haft den ett halvår nästan) och lite annat krafs. Hehe. Måste spara undan pengar till konserten också, men förhoppningsvis får jag pengar när jag fyller år. Så man kan köpa en tröja liksom. Kom på lite mer saker jag ska köpa, men det är hemligt just nu så det kan jag inte skriva här.
Hint: julklappar/presenter.
 
 
Den 8:e åker jag hem till Sverige igen, kommer dock hem till mamma den 9:e. Så det är två veckor dit. Måste fixa internet då med. Sen ska jag träffa massa folk troligtvis. Trevligt.
 
Såg några pandakex med chokladfyllning i affären med, måste prova såna. Kanske gör en video när jag provar i så fall, om jag känner mig kreativ, hehe.

Jacka

Idag provade jag en skinnjacka, blev lite kär i den. Ska nog bli min snart hoppas jag. En sån jacka i alla fall. Lovely!
Här är bilder från min instagram, bättre bilder kommer om den blir min, hehe.
 
 
Jag har snart sett klart alla avsnitt av The big bang theory, wääh. Är i början av sjätte säsongen och det kommer jag säkert lyckas se klart idag eller imorgon. Men jag gillar det, så måste titta, hehe. Har ni sett eller ser ni på det?

All those dreams...

Jag drömde att de bombade i Sverige inatt. Det stod massa höga hus på rad, så var det massa blandat folk i alla husen. Det var folk jag känner, youtubnissar och andra som jag inte har en aning om vilka det var. Sen så fick någon snubbe för sig att dela ut något pris till min syster mitt i allting. Sen när man ställde sig vid fönstret så såg man hur de bombade ner hus för hus och den stjärnklara himlen fylldes av sjukt mycket stjärnfall. Alla tittade på dem och önskade innan vi sprang och skulle gömma oss för bomberna. Det var konstigt att ingen sprang därifrån tidigare liksom, men man visste inte om man skulle dö eller överleva. För det fanns en chans att man kunde överleva. Men jag vaknade innan de hann komma till vårat hus.
 

Mickey Mouse

 
Gjorde världens enklaste kakor, bara två ingredienser. De är veganska och allting med. Sen blev tre av dem Musse Pigg.
 
Nu blir det te! Har inte druckit det idag än.

Stars

Tittade igenom min dayview, såg vad som hände förra året. Provade glass med Lee, träffade Walter för första gången, var massa på icataket istället för skolan med Lee, haha. Var på Onsala rymdobservatorie i Göteborg med astronomigruppen och åkte buss fram och tillbaka i två timmar. Jag och Lee satt och räknade bilar och grejer under tiden vi åkte. Längtade till studenten så himla mycket, och nu är det snart ett årsen. I maj så är det ett år. Så fort det gått ändå.
Här är en video från stjärntältet som vi fastnade för;
 
 
Så mysigt!

HAHA SÅ FUL

Tittade på min första videblogg jag la upp på videofy, HAHA alltså va. Jag dör. Man hör typ inte vad jag säger, men fin hårfärg hade jag. Saknar det nästan lite. Det var över två årsen, så mobbas inte...
 
 

Panda kokoste

Sov bara tre timmar inatt, sen somnade jag lite på soffan med, haha. Men men. Tittade på djurpolisen på Animal planet, blir så arg på mänskligheten som behandlar sina djur så illa, usch. Det är så man skäms över att vara männska ibland alltså.
 
Nu dricker jag kokoste, det är gott, är inne på min tredje kopp tror jag. Jag gillar te. Fast ibland är det inte lika gott som vissa gånger. Är det bara jag som tycker så? Även om det är bra oftast. Fast nu hade det blivit kallt så får väl fixa nytt sen.
 
Hade flera saker jag tänkt skriva här egentligen, men det försvann när jag öppnade inlägget för att skriva, typiskt. Men återkommer väl om jag kommer på då!
 
 
Panda Aragorn. Gullig. Vill ha fler pandor, gillar pandor. <3
 
Ha en fin kväll nu!

Ett år

 
 
Lite skillnad kanske? Haha

Lumos Maxima

Idag såg vi på Harry Potter och halvblodsprinsen, yey. ♥
 
 
Somnade ovanligt tidigt igår, antagligen för att jag dygnat dagen innan utan vilje, huah. Men vaknade ganska tidigt idag och är en tröttis redan nu. Kanske kan somna ikväll med då, häh.
 
... Fast nu hamnade jag på att titta på Blake Bliss live, så kommer nog inte i säng än. Well, spelar ingen roll. Bara jag kommer upp innan tolv imorgon.
 
Hade inte så mycket att skriva visst. Höres, godnattis!

The perks of being a wallflower

Såg The perks of being a wallflower igår, den var jättefin. Tyckte om den väldigt mycket och det var bra skådespelare med också. Samma ressigörer som till Juno och den tycker jag ju om också. Typ tio minuter in i filmen så ba: "Omg jag gillar den här redan." Såna filmer är super, sålänge det inte händer något så man inte tycker om den alls längre ungefär. Jag kommer helt klart se den fler gånger. Gillar sånadär speciella filmer. Lovely. <3
 
 
Jag borde nästan göra en egen kategori för film och serier, skriver ju så mycket om det? Dock hamnar det ju ofta med annat också, men ändå. Kanske en för sånt dära tekniskt, haha. Kollar ju på ganska mycket serier, eheh. Nåväl, får se.
 
Blev lite glad när jag upptäckte att jag nått 300 följare på tumblr, har legat på 296-297 så länge, haha. Så det var ju trevligt, hähä.
 
 

Piercingar

 
Kolla vad många piercingar jag hade här. Saknar vissa lite ibland. Måste pierca mig snart. Så fort jag kan så.
Bilden är från förra året, i våras.

"You can't make youreself happy, happiness is something you find."

Hallå där vänliga läsare!
 
Blev ingen sushi idag, blev tacos istället... Men det är ju också gott, så det var okej. Öh.
 
Kvällen är sådär just nu. Försöker att inte tänka för mycket, så lyssnar på musik och ska fortsätta titta på The big bang theory och greja lite så kanske det inte behöver bli värre i alla fall. Får försöka tänka på att jag har saker att se fram emot både i mars och april. Jag måste ha saker att se fram emot, även om det är en bit bort, men det är ju bra på ett sätt, för då känns inte allt lika meningslöst.
 
Jag fyller år om två månader, ser inte fram emot det så mycket egentligen. Liksom fira. Vill göra något annorlunda. Fyller ju 20 trots allt, så vore kul att göra någonting man inte brukar. Får fundera på det, kanske man kan komma på någonting så att man ser fram emot det mer. Sen en vecka efter så är det konsert, Black Veil Brides, ser fram emot det jättemycket. Plus att jag kommer få träffa Lee Bear då. Hann inte säga hejdå till henne och hon flyttar imorgon, långt bort. Träffade henne i januari och nu dröjer det länge tills vi ses igen. Hoppas det går fort till april. Kommer sakna henne väldigt mycket. <3
 
Kanske åker jag på dockmöte nästa månad, har inte varit på det på väldigt länge, men får se hur det känns. Vore ju kul att träffa bjdfolk igen. Brukar ju gå fint.
 
Kommer bli konstigt att flytta hem igen. Kommer att sakna Norge, men saknar de där hemma. Saknar Sverige och jag vet att det är hemma. Men det har varit skönt att vara här, i fem månader som jag varit här nu. Har ju varit hemma lite med men. Det känns mer hemma här nu än det gjorde förut med. Lugnare här på något vis. Är rädd för att det ska bli jobbigt när jag kommer hem om jag inte kan flytta inom hyfsat snar framtid. Det känns roligare att åka dit och vara där i några nätter, sen åka bort ett tag igen för att kunna längta tillbaka och kännas kul att komma dit igen. Jag kommer nog att åka hit och hälsa på snart också.
 
Nu ska jag sluta skriva innan det blir alldeles för långt, men jag tänker och funderar mycket och det hjälper att skriva ibland. Ha en fin kväll nu. Här är en bild från idag.
 

Prince Charming

No, not really.
 
 
Imorgon är det fredag igen, jag gillar fredagar. Fredagar och lördagar. Inte söndagar. Trots att jag inte gör något om dagarna så hatar jag söndagar, forever söndagsångest typ. Men i alla fall så kanske vi skulle äta sushi imorgon, jag gillar sushi. Gillar inte mat så mycket, men sushi gillar jag. Kan man äta ändå. Vegetarisk då. Gillar ni sushi? Eller tycker ni det är typ det äckligaste som finns? Haha.
 
Idag har jag sett massa avsnitt av TBBT igen, det är skoj. Ska nog kolla mer sen! Hehe.
 
Jag tror jag börjar få abstinens efter att färga håret. Kan man det? I så fall har jag det. Annars har jag det ändå. Ska gå nu. Ha en fin kväll ni!

Butterfly fly away/kik

 
Tyckte det blev fint med fjärilar, hej hå.
 
Nu har jag tydligen skaffat kik med, nintendoparty is the name där.

Snart blir håret ett år

 
Fryser massor, fya. Lyssnar på samma låtar om och om igen, kan inte låta bli ju. Blir lätt så med vissa låtar. Fast bara man inte lyssnar tills man tröttnar...
Kanske ska kolla mer på The big bang theory sen, har snart sett klart hela första säsongen, yey.
 
Längtar tills jag kan köpa hårfärg så jag kan bleka håret åhh. Men det kommer nog inte vara enfärgat så länge, brukar ju alltid lyckas lägga i lite av en eller annan färg. Har nog svårt med att ha en enda färg på håret. Bra där. Nästa månad har jag haft detta tvådelade i ett år, inte illa. Brukar ju alltid ändra hela tiden annars, så gissa varför jag behöver förändring, höh. Men har trivts bra i detta trots allt, det har liksom både varit ljust och mörkt. Så har man inte behövt att välja!
 
Ska försöka köpa en skinnjacka med, om jag inte kan få en i försenad julklapp eller något, höhö.

Strawi

Var och köpte Snapple förut, nom. Jag gillar Snapple. Förlåt Lee (och er andra) om du (ni) blir sugen på detta nu, heheee.
 
 

I think my body hates me.

 
Jag tror min kropp hatar mig. Tungt att andas till och från, gör ont här och där "hela tiden", konstig i huvudet och ditten och datten. Fuck den liksom. Kanske skulle gå på en hälsokontroll eller något, men det skulle ju vara ganska läskigt. Nåväl, ska fortsätta dricka mitt te nu, måste snart göra nytt tror jag. Chaite är bra. Te är bra. Om det är gott te då.
 
Jag vill se på Harry Potter snart, måste göra det. Såg dem ju i oktober senast, längesen. Jag tycker om Harry Potter. Harry Potter är bra för själen. Ja, så är det.
 
Jag så längtar till våren att jag tror jag dör. Får vi en pissig vår dör jag också.

Today

 
Körde svartvitt tema idag, med lite grått.
 
Var ute i snön idag, eller ja, snökaoset, snöade massor och var redan massa snö på marken. Stora snöhögar och grejer. Gillas inte. Kanske man ska smyga på ett flygplan och rymma till ett varmt ställe. Hade ju varit skönt om man frågar mig. Kanske inte var någon som gjorde det, men nu fick ni veta det ändå. Snällt va?
Har ni haft en lika snöig dag som jag?

T B B T

Kollade på The big bang theory förut, med sällskap av några pandor. Och en burn, heh. Tror att jag ska fortsätta titta lite mer på det sen. Får se vad som händer.
 

"Ibland gör man absolut ingenting med det blir fel ändå"

 
Gillar mina nya byxor, hel hopp.

Här uppdaterar jag ganska ofta:


Oslo

Var inne i stan idag som sagt. Hann inte titta så mycket på jackor som jag skulle, blev trött, yr och fick ont i huvudet så åkte hem efter ett tag. Tog mig jättelång tid innan jag hittade dit jag skulle köpa pandan för jag gick fel eller något. Så hade de bara två kvar! Av alla pandor som fanns där förra gången, vilket var hur mycker som helst! Inte alls lika många gosedjur över huvudtaget, dålig stil!
 
Men jag fick i alla fall min panda så blev glad. Köpte även ett par byxor och två drickor. Mars och Snapple.
 
 
De hade Bountey och Milky Way drickor också, vill prova dem någon gång med. Mars påminde lite om pucko först, blev godare efter ett litet tag, nom!

Blått

Har färgat håret och satt i löshår. Nej, skoja bara. Lekte med peruken förut bara. Klippte mer i den, har typ klippt i den 100 gånger, minst. Massa hår ändå. Fäller som fan gör den också. Någon gång ska jag kanske vara seriös och styla med spray och allt. Men den dagen är inte idag.
 
 
Sen lekte jag med en del av det håret jag klippt av, satte i det i mitt hår. Såg lite knepigt ut eftersom det inte direkt matchade mitt hår, men ändå. Skoj var det. Lite i alla fall.
 
 
Smink är överskattat. (egentligen inte, men vi låtsas för jag orkade inte sminka mig förutom mina ögonbryn idag). (Vet att jag ser ut som en liten skit på de nedersta bilderna, har en tendens att göra det tydligen, hårt liv).
 
 

Socks

 
Gillar mina sockar.

Disney

Godkväll!
Jag lyssnar på disneymusik och ritar, fortfarande i bläck. Måste köpa nya pennor och sudd så jag kan rita ordentligt och inte bara i bläck. Allt mitt sånt är borta. /Ledsen. Får lite lust att titta på disneyfilmer när jag lyssnar på musiken, hm. Kanske ska se någon sen, om jag kommer på vad jag vill se i så fall och om man hittar något bra. Tycker det är lite tråkigt att de typ inte gör tecknade filmer längre, bara dataanimerar allt. Dumma teknik som tar över allting tillslut. Tekniken är bra, men den behöver inte komma och ta över hela världen för det.
 
Ikväll är det melodifestivalen igen, tror inte jag kommer titta, får se. Det var inga roliga som skulle vara med och förra gången kollade jag bara för YOHIO. Men ska kolla på finalen i alla fall, eftersom han gick dit. Så kan det ju vara kul att se vem som reprecenterar Sverige och så. Inte så insatt i det där egentligen, men i alla fall! 
 
Här är en bild. För er som inte såg det själva liksom. Häh.
 
 
 

Teatime

Blev att gå till affären idag istället, var fint väder och allt. Så fick ha solbrillor! 
På måndag ska jag upp tidigt för då ska jag in till Oslo staden och titta lite, yey. Ska kolla om det finns en panda där som jag velat ha länge, hehe. Måste ha fler pandor till min samling jue! 
 
Nu har jag gjort chaite, nom. <3
 
Tycker det är lite roligt med alla ordspråken som är på tepåsarna i den tesorten, kul att läsa och så. Vilket är erat favoritte? Eller ni kanske inte tycker om te? Vad vet jag, men de flesta verkar göra det, verkar det som i alla fall, haha.

Hey instagrampic

 
Håret syns ju lite bättre här iaf! Gillar instagrambilder, även om de ofta ser bättre ut i telefonen. Men men.
 
Det är bra när man är ensam hemma, då kan man lyssna på hög musik och allting utan problem. Man kan springa runt och fåna sig om man känner för det med, höhö.
 
Jag vill köpa vita creepers, har ju svarta, men vill ha fler, tycker om såna skor. Sen vill jag köpa massa nya kläder också, det har jag inte gjort på länge. Men så är det när man är fattig.Vill lära mig något instrument också, velat det länge, kanske borde ta tag i det någon gång med. Har ju kunnat lite gitarr, men vet inte hur bra det är nu liksom, har ju glömt så mycket. Kanske man ska försöka ta upp det igen och bli awezome på det. Hoppas kan man ju i alla fall. Måste köpa en gitarr först, kanske kan snylta på pappas sålänge, busigt värre. Spelar ni något instrument? Eller sjunger ni kanske? Jag är kass på att sjunga, önskar jag var duktig på det. Hade varit roligt. Nu får jag sjunga i min ensamhet när ingen hör, hehe.

That hair


Fixade håret idag, det var inte så mycket för att fastna på bild, men här ser man lite i alla fall. Kanske slänger upp bättre bilder sen!
 
Ska snart gå upp till centret/affären och möta pappa och Marta som kommer tillbaka från stan. Så får hoppas mitt hår håller sig bra ute, det är ju inte så långt så det är nog lungt, häh. Det känns bra att klockan är efter fem och det är inte mörkt ute än, märks att det går mot ljusare tider, åhhh! Super! Längtar tills det är ljust länge, och varmt. SOMMAR KALLAS DET.

Black and white

Shit vad trött jag är och klockan är bara nio, kan ju inte lägga mig nu heller för då kommer jag inte somna sen. Eller ja, det blir svårare. Orkar inte vara i en sån svacka där jag är trött hela tiden, så jobbigt, usch. Hatar att vara så trött om man inte ska sova, men då lyckas man ju ha piggnat till tills dess, kul liksom. Önskar att man bara kunde ha en normal dygnsrytm ibland. Men ibland är det roligare att vara upp på natten, eller så lyckas man hitta allt kul då så man inte vill sova. Fast det gör ju inte så mycket när man inte har något speciellt att göra under dagarna ändå, hm.
 
Här är en svartvit bild.
 
Nu fastnade jag på youtube, där kan man ju hitta allt möljigt skoj i alla fall, hehe. Bra det. Ibland. Sen är det ju roliga saker som händer i rollet också så. Well, kanske kan roa mig lite i alla fall. Längtar tills jag åker hem till Sverige och kan träffa folk igen. Lättare då i alla fall. Sen ska jag ju söka jobb när jag kommer hem igen, heja heja. Får väl se hur det går, men ja.

Friends

 

 
 
Gulliga bilder jag hittade, hähä. Med Lee och Walter. ♥ Det är sommar på de understa bilder med, åh, saknar sommaren så. De med för den delen.

Snöigt från mobilen

 
Vad är era åsikter om den kalla och snöiga vintern?
 
Kolla in gungställningen på mittenbilden liksom, hur mycket snö som helst, uscha.

Grey Lights

Sitter och lyssnar på Blake Bliss och rollar. Försöker rita också, men det går sådär. Måste verkligen köpa nya pennor och sudd, haha. Vill ju kunna rita och inte bara med bläck. Angående rollet så är de i Japan nu och jag vill också åka dit ju, får mer lust att åka dit de är där, haha. Men någon gång (hels fler) så ska jag åka dit!
 
Vill tatuera och pierca mig med, nu på en gång! Men har ju inte pengar till det än, kass. Får spara sen när jag får pengar typ. Har massa idéer!
 
Mitt hår har blivit lite längre nu, det har ju växt ut sen jag klippte av det i somras, undrar hur långt det kommer vara i sommar om jag låter bli att klippa.. Det återstår att se, spännande! Sen ska jag börja bleka när jag kan.
 
 
Vad har ni för er i kvällen?

All natural today.

Gick upp vid tio idag, usch vad trött jag har varit. Somnade en stund på sängen runt två. Men är fortfarande himla trött, jobbigt. Svagt snurrig och så också, men så går det väl när man inte äter så bra, hm. Kollade på två avsnitt av Vänner som var på tv förut med, annars har det inte hänt så mycket spännande.
 
 
Ska nog försöka mig på att rita lite, eller/och se en film kanske. Te också, te är bra. Nu började det trycka och bli tugnt i mitt huvud så ska gå och fixa mitt te.

Kladd i bläck.

 
Fick förfrågningar om att lägga ut mer av det jag ritade på min förra blogg, så here you go!

+

Provade en sånhär skjorta förut, inte min grej direkt kanske, haha... Men fint mönster i alla fall ju!
 
 
Nu ska jag fortsätta öva på mina bläckskills. De har ju blivit lite bättre i alla fall, det är ju alltid något. La ut en liten del av en bild på instagram förut, heh. Tror inte jag ska lägga ut hela bilden, blev bara nöjd med halva, hm. Eller det var mest ena ögat som förstörde mest.

Hey Snapple


Let me dream

 
Hej jag är trött och jag hoppas att det håller i sig till tolv-ett så jag kan lägga mig då utan problem och somna då med utan att vara vaken hur länge som helst, typ 4-5. Har ju suttit uppe så länge eftersom jag ändå inte somnar innan dess, men igår så la jag mig vid tre-halv fyra och det tog inte så lång tid innan jag somnade, yey. Hatar att ha sömnproblem.
 
Imorgon ska jag nog ta mig ut en sväng, hade ingen lust alls till det idag. Var så ledsen på vädret, eller något. Ser kul ut på altanen på baksidan här, typ massivt med snö för ingen är ju där så den försvinner inte, alltså massivt med snö. Fint är det ju i alla fall, men föredrar värmen så länge det inte är för varmt. Det klarar jag inte. Problemen.
 
Nu ska jag nog göra nytt te, kanske, och fortsätta rolla. Te och roll, det låter bra. <3

Snö

Har snöat massa idag, så det är ännu mer snö nu. Jag vill att det ska bli vår, fin vår. Hoppas att februari och mars går jättefort så det blir april med förhoppningsvis fint väder. Är så trött på vintern.

"Fuck it"

 
Oh, damn vad jag överanvänder det. Men w/e, det är bra. Så fuck it, hööhö.
 
Tog förövrigt den här och de andra såna dära bilder vid fyra inatt/morses, bra nattsyssla. Heja.

Alla dessa åskmoln gör världen nästintill svart.

Jag vet inte vad jag vill skriva. Bara att jag vill skriva. Har så himla mycket tankar som cirkulerar som ett levande åskmoln en stromig natt i huvudet. Att det tillslut svämmar över. Att något så litet kan bli så stort, ta upp så stor del av livet att man inte ens förstår det själv först. Men när man väl inser det så undrar man hur man hamnade där. Varför man inte tänkte på ett annat sätt, bara valde en annan väg, sköt bort de där hemska tankarna som skulle riva sönder en hundra gånger om. Men vad visste man då. Inte trodde väl en liten jag att det skulle dra sig så långt. Inte tror man väl det i början? Man vet ju oftast inte bättre då.
 
Hur ska man kunna förklara för någon någonting som cirkulerar i huvudet, som är så svårt att få ut i ord men ändå så stor del av sig själv. Hur ska man förklara för någon varför man inte berättat? Männskliheten må vara äcklande ibland, men bland alla så finns det ändå bra personer, de som faktiskt lyssnar och förstår, försöker förstå i alla fall. Men sen vill man ju inte lägga för mycket på de heller, de kan ju inte ta hur mycket som helst. Fast ibland rinner det över, det blir översvämmning, och tankarna trillar ner i texten i smsen. Suddas ut om och om igen innan det tillslut skickas i en förvirrande förklaring. Men om man får pusselbitar då och då, bygger ihop pusslelbitarna så kanske de kan bygga pusslet så de blir större. Lättare att förstå. Även om det är svårt att förklara hur man känner ibland, nästintill omöjligt. Så finns det trotsallt den som lyckas förstå en och håller en uppe när allt känns värdelöst och man helst bara vill försvinna.
 
Hur ska man få dem att förstå att det inte hjälper att de upprepar och tjatar sönder på en. Det blir inte bättre. Det blir bara större irritation och åskmålnen blir också större. Vissa folk verkar inte ens vilja eller försöka förstå. Självklart är det upp till dem, men inte ska de komma och klaga på de som lever under piskiga åskmoln som bara slår en hårdare. Ångesten som tar över hela kroppen och hjärnan att det bara blir dimma överallt. Självklart kanske man inte vet eller kan förstå, men man ska inte dömma för det, det är så onödigt. Så jävla onödigt. Sådant kan göra saker värre. Tänk er för innan ni talar/skriver. När man är som känsligaste glasbiten i glassplittret att det knappt går att röra vid en, så är det inte så lätt att hantera allt.
 
Förvirrande text. Kanske sätter en tanke i någons huvud så här i snara natten.

Slå mig i ansiktet

Alltså åh, fy vaf jag hatar såna "fuldagar". När man bara känner sig så ful att man bara vill slå sig i ansiktet ungefär. Så sitter man och tittar på massa fina och vackra människor och kännes som en sopa ungefär, haha sopa, men ja, you get it. Känns så värdelöst när man kännes så för ofta ju. Avundsjuk på alla fina människor. Svårt att låta bli att titta, får väl skylla mig själv då antar jag. 
 
En sak som jag tycker om är att jag kan se så androgyn ut i alla fall. Plus i kanten, eller något, sa något bra om mig själv, händer inte ofta. Tänk bra saker om er själva, inte massa dåligt, då blir man bara ledsen. Försök i alla fall. Även om det är satans svårt. HUA. Det borde jag med göra.
 

H A I R


Lite bilder från min instagram

 
samlime heter jag där, yey!

I'm back!

Sådär ja, tillbaka efter en lång och välbehövlig paus och nu med ny blogg. Yey! Har hänt och händer så mycket på en gång nu så får lite svårt att tänka ordentligt. Men har saknat bloggandet lite med, skönt att ha någonstans att skriva och så. Lee var jättesnällis och hjälpte mig att fixa med designen, clover.blogg.se, besök henne, hon är awezome!! Tackis Lee Bear. ♥ Ska försöka fixa en header så fort jag kan, tycker bättre om att ha det.
 
Vet inte hur många som följer med från min gamla blogg och hur många som är nya som hittar hit. Kan försöka skriva några rader om mig själv här i alla fall, hehe.
 
Jag kallas Sam, är 19 år, snart 20. Förstår inte riktigt själv att jag är så "gammal" snart, haha. Gillar vänner, musik, pandor, katter, teckna, skriva, rolla, bjd, fotografera, youtube, tatueringar och piercingar. En hel del mer, men orkar ju inte skriva allt heller! Ni kommer ju få reda på mer. 
Jag gillar inte laktrits, tomat, vintern, krig, ångest, att vara ledsen osv.
Jag har nu bott i Norge hos min pappa i ungefär fem månader, men flyttar hem till Sverige igen i slutet av februari igen. Känns lite blandat över det också, men valde det själv, både att flytta hit och att flytta hem. Har ju allting där. Dock är jag lite rädd över det också, om jag inte kan flytta till egen lägenhet snart. Får i vilket fall hoppas att det löser sig.
 
Nu avslutar vi här för denna gången, här är en nytagen bild;
 
Ha det fint och hoppas ni finner det skoj här, hähä.

RSS 2.0