Stockholmsäventyr so far

Landade i Stockholm i fredags och blev uppmött av Anton och sen blev det förfest hos honom när Endigo och Kitcha anlände, det var fint. Men sen när vi skulle gå ut kaosade det lite, det regnade och Kitcha hade glömt sitt legg så vi kom inte in någonstans. Men sen hamnade jag och Endigo på HBJ en sväng, men drog sedan hem till Anton och däckade där. Men på morgonen fick vi fara hem till Endigo, däckade där igen och låg i sängen ända till tre på eftermiddagen. Jag lyckades välta ut två vattenglas på hans golv som den klant jag är...
 
Kitcha och Endigo påväg in till stan under natten;
 
På kvällen drog vi in till stan och träffade Nicki och lite folk en snabb sväng innan vi mötte upp Kitcha och for till Isak och folk där vi hade chillkväll, film och spel blev det. Hade inte spelat tv-spel på länge så det vart fint. Har saknat dem också så asnice att träffa alla igen. <3
 
Efter att ha gått upp lika sent denna dag och fixat oss, dragit därifrån så hade jag sällskap med Endigo och Kitcha innan de for iväg. Satt ensam på TC ett tag, Petri och Lilo kom förbi mig och hälsade när de var påväg till resten i Crestillion, de räddade mig från en panikattack där med, timing. Var lite kaos innan jag visste vart jag skulle spendera natten, men sen löste det sig och Crestilllion kom förbi TC och hjälpte mig så jag kom till Anton. Så nu sitter jag här och har det chill. Anton spelar tv-spel och jag grejar lite vid datorn. Är tröttis så lär väl somna lite tidigare än typ 4-5 som det blivit de andra dagarna, haha. Ska kanske träffa lite folk imorgon under dagen, sen ska jag möta upp Nero på kvällen och sova där en natt. Far och flyger hit och dit här uppe! Sen är det nyår och hoppas att det blir nice, kanske träffar lite mer saknat folk då. Vet inte riktigt vad som händer då men. We wait and see.

God Jul

Fem muinuter kvar till julafton, är jättetrött och försöker hitta julpeppen. Har fixat en liten julklapp som jag fnissar lite fult åt för mig själv. Kommer nog att bli en lugn jul, helt okej för min del. Tråkigt med en jul som ser ut som höst när man tittar ut, ingen vit vinter här inte. Men men, så är det.
 
Gick upp halv sex imorse för att dra till utbildningen, sen tillbaka till syster och fixade inför morgondagen. Vi hamnade på kvällsfika hos Daniel en stund också, trevligt!
 
Nu blev klockan tolv, så god jul alla och hoppas ni får en fin fin jul! Det ska jag ha hoppas jag, även om peppen inte infinner sig så mycket än. Ehe.
 
Nej, nu ska jag göra ett försök att sova. Godnatt och god jul alla. ~
 
 

Mr. Orange

Hallå i stugan.
Igår kom jag till Falköping och på kvällen blev det utflyttningsmiddag och häng hos Jolene, sedan utgång. Provade nya drinkar, hehu.
 
Nu sitter jag hos syster Trulz och är själv eftersom hon hjälper Jolene att flytta och det blev inte att jag följde med för jag skulle duscha och så. Sen var jag trött efter gårdagen/natten. Råkade klippa lugg på den Mr. Orange...
 
 
 
Vet inte hur nöjd jag är och om det var bra eller dåligt beslut än. Hoppas jag vänjer mig snart och inte ångrar mig för evigt.
 
Smakade på cola igår och idag och tänkte mest "ew" när jag drack det. Var inte gott alls. Dricker nästan aldrig läsk längre och köper det typ aldrig själv. Så finner det inte lika gott längre, kan vara gott ibland då och då typ. Men dricker ju energidricka, inte så mycket bättre, men bättre en än två saker, höhö. Vill ha energidricka nu, men det är så tråkigt väder ute och vet inte om jag hittar tillbaka om jag går till affären själv, haha...

That wig

 
 
 
Fick hem den här fina peruken igår, yays. Nu har alla peruker jag väntat på kommit.

"For I have my own reality, Things you have never seen"

Tog med mig kameran som jag lånat av systser ut idag. Fanns inte så mycket att ta kort på här så blev egopics, haha eh. Använde den nya peruken också, nice.
Måste ragga upp någon att vara modell för mig snart. Ehe.
 
 
 
 

~ Sam Apelsin ~

Det var en orange peruk som väntade på mig, den är sp gosig och jag tycker om den så mycket mer än jag trodde, ååh. <3
 
 
 

Reindeer

 
Köpte cirka världens gosigaste tröja idag. Fanns bara XL och dessutom bara en kvar, så den är stor och som ett tält. Men det funkar ändå för den är så gosig och det är renar på!! Har alldid velat ha en stickad tröja med renar så blev glad när jag hittade den. <3 Kommer bo i den nu. Renar är så fina.
Ska inte tvätta den i tvättmaskinen, det råkade jag göra med båda de andra goströjorna och de krympte och blev stela och äkliga, haha fff. <//3 Ledsen. Blir handtvätt. Dessutom glömdes min käraste Batmantröja på festen i Stockholm, så den lär jag ju inte se mer av om jag inte har en jädrans tur. Får väl köpa en ny, Gråter. Alla mina favoriter. Ren-tröjan är dock en favorit nu.
 
Ska hämta paket när mamma kommer hem, spännande. Väntar på tre grejer, så får se vilken av sakerna det är. Fick dessutom ett till paket med ögonfransar idag som jag hade glömt bort, haha. Så har typ 30+ par nu. Tjuhu.

Lilla Blå

Var och hälsade på syster i helgen, mys! Vi såg film, därbland "Känn ingen sorg" som jag inte hade sett än så det var fint att se den nu. Gillade den. 
 
Lämnade in min mobil också eftersom skärmen pajat och grejer, saknar den redan, uhu. Sen gick vi till caféet Lilla Blå, det är så mysigt där. <3 Drack Chai Latte, som är cirka något av det bästa som finns.
 
 
 
Knappt en vecka kvar till julafton och jag har inte införskaffat en enda julklapp än... Men ska börja imorgon, har en jag nog kan fixa då i alla fall. Tråkigt väder har det blivit också, jag menar, regn och blåst, vad fan är det för vinter!? Hua. Hellre snö då faktiskt. Men jag vill ha vår!! Eller ja jul och nyår, sen så.
 
Nu har mitt kära te tagit slut så jag ska gå och göra nytt, heheh. Vadå jag missbrukar inte alls te?

Svart hår och lussekatter

 
Har fått min svarta peruk nu, tjuhu. Tycker om den! Hoppas de andra två kommer snart nu med. Har tankar om vad jag ska ha på nyår redan så, ehe. Men det är väl likabra, kommer ju inte ha så mycket tid att packa på om jag åker till Stockholm så.
 
Är hos syster och dricker te med musik och folk här. Mysigt. Känns som att jag skriver att jag dricker te i varje inlägg, hahahah jaja, dricker det ju jämt sååå. Fick även massa lussekatter igår, så gotttt. <3 Älskar lussekatter ok.
 
Bild med blått hår, gillar blått hår. Så bra med peruker, då kan man byta hårfärg hela tiden.
 

Nej.

Ta mig ifrån detta ställe. Snälla. Vill inte vara här. Vill tillbaka.

Stockholmsmys. ~ <3

Stockholm var bäst. Åh, saknar det redan så mycket. Träffade massa nytt folk igen och alla var och är så fina. <3 Vill flytta dit nu.
 
Blev två timmar sen till Stockholm pga allt kaos, men hittade en Endigo sen i alla fall och vi for hem till honom och hade det nice. Te och massa popcorn, Alfons Åberg och grejer, nice.
 
 
Provade hans Rainbow Dash-hoodie, supermysig. Fick även lussekatt hos Endigo. <3 Har velat ha det sen i sommras...
 
 
Efter att vi mött upp Kitcha och missat tåg och grejer så kom vi fram dit Kerbera skulle spela, kom fram precis innan de skulle börja, ehe. Duktiga är de, huhu. Träffade massa folk där, gos.
 
Festen blev flyttad till någon random brud. Det var fint folk och allt, men det blev lite knas också. Haha well. Fick vänta på pendeln i en och en halv timme något när vi skulle fara hem på morgonen, inte allt för nice, men minns inte allt för mycket av det dock...
 
 
När Endigo dagen efter skulle iväg på grejer med jobbet så vart jag i staden eftersom jag hittade söta folk där. Nicki och Melinda hann jag se en stund innan de försvann, yay. Sen hängde jag med Keiro, Liam, Pingu och folk.Tillslut gick alla utom Keiro som var snäll att vänta med mig, hehu. Vi chillade runt på centralen, Espresso House och så, mys!
 
 
Behövde inte vänta så länge själv innan Endigo kom tillbaka med Micke, vi hanmade på Burger King och drack te där innan vi for hem mitt i natten.
 
Sa hejdå till Endigo som följde mig till bussen och det var inte nice att åka hem. Hade det jättefint där uppe. <3 Förhoppningsvis drar jag tillbaka över nyår.
 
 
Until next time, ha det fint!

Snökaos, mot Stockholm!

Oh god. Jävla snökaos, Sven, bussar och allt. Inställda bussar och olyckor hit och dit. Tack och lov var min buss bara försenad, dock var det en ersättningsbuss så fick byta på ett ställe och kommer få byta igen, bleh. Men komma fram till Stockholm ska jag i alla fall, även om det blir lite senare än det skulle. Kommer inte vara helt lugn innan jag är där och hittat Endigo dock. Allt detta kaos, hrr...
 
Hann säga hejdå till Lee i alla fall, det var fint. Hoppas vi ses snart igen! Pwee. <3
 
 
 
Blå idag.
Imorgon blir det Kerbera, träffa massa folk där, sen party hos Seike med massa folk. Låter niiceee. ~ Hoppas på en fin helg som kan väga upp dagens kaos.

"I am a hurricane, an army strong as one."

 
Övernattade hos Lee inatt, mysigt var det. Vi drack massa te, tittade på roliga videos, gick till Ica och köpte burn i mörkret ich grejer. Niiiice!
Imorgon är det redan en vecka sedan Lee kom ner och om två dagar är det en vecka sedan konserten!? Alltså shit. Glad att ha fått träffa Lee varje dag hon varit här i alla fall. Vi ska ses och säga hejdå imorgon. <3
Längtar massa tills imorgon eftersom jag åker till Stockholm då, men det är lite sorligt att Lee åker tillbaka till norr igen. Vi kommer säkert inte ses förens nästa år. Vilket låter jättelänge... Hoppas inte det dröjer tre månader igen dock.
 
Blir antagligen Kerbera på lördag också, sweet. Kommer vara massa folk jag känner igen där då tror jag, spännande. Ser inte fram emot den långa bussresan direkt, men well, det är det värt. Hoppas inte stormen gör något så det ställs in eller något... Bussen hem gick ju sist liksom. Kommer bli sur om det skulle ställas in.
 
Nu ska jag packa klart, är nästan klar dock, dricka te och spamma folk eller något, ehe. Ha det fint. ~

Sushi ~

Åkte till Borås en sväng och där träffade jag Lee och hennes mamma. Fick sushi av Lee, nomnom. <3
 
 
Glömde dock köpa vit kajal och så som jag tänkt. Aja, får ta det en annan dag. Borde inte köpa något mer innan Stockholm, så jag inte är snorpank när jag är där...
 
Vill så badly ha en systemkamera nu. Måste spara ihjäl mig så jag kan köpa en snart. Hoppas på pengar i julklapp och jobb snart, uuh. Sen ska jag stjäla folk som kan vara modeller, hehe.

December

Fattar knappt att det är december redan!? Herregud vad tiden flyger iväg. Men det senaste halvåret har verkligen vägt upp mot det första som var helt värdelöst. Även om det går upp och ner så har det hänt så mycket bra saker. <3
 
Glömde posta denna bild i förra inlägget, heh.
 
 
På fredag åker jag till Stockholm igen, saknar det. Allting rör sig i huvudet nu och jag får ångest -och glädjerus i kroppen omvartannat och på samma gång. Får se om jag hinner träffa alla jag tänkt, eftersom jag inte stannar så länge så blir det tajt, men det löser sig nog.
 
Har druckit massa av pepparkaks-teet jag fick av Lee, supergott. Fick även en gullig robot-tesil. <3 Massa te blir det nu när det är kallt, dvs mer än vanligt. Åt även de första pepparkakorna för i år igår, på första advent.
 
Hade funderingar på att kanske göra lite juliga vloggar, men får se hur det blir med den saken. Kan ju tvinga med Lee på onsdag på det, hehe. Kan ju bli roligt att göra. Gör inget om inte så många tittar, vi kan ju ha kul i alla fall, höhööö.
 
 
 

Black Veil Brides. <3

På fredagen åkte jag till Göteborg och mötte upp Lee, vi köpte godis och åkte och hade det mys i lägenheten vi lånade av min moster. Blev massa te, babbel och fula tv-program under helgen.
 
 
När det väl blev lördag så fixade vi oss innan vi drog ner till stan och träffade Emelie och Mandisen en sväng innan vi for till Sticky Fingers och köade. Vi var där runt tre, träffade trevligt folk i kön. CC kom ut helt random och halva kön sprang dit. Insläppet började en halvtimme sent, men vi överlevde. Det ena förbandet var ingen höjdare, men det andra var nice, Heavens Basement. När väl Black Veil Brides kom på scen så trängdes alla allt mer och det skreks över hela stället. Helt jävla bäst var det. Vi hamnade långt fram och jag stod snart längst fram tryckt mot scenen som var så hög att jag fick stå på tå typ hela tiden, men det gjorde inget. Lyckades få tag i Jake Pitts plektrum också, hehu. Älskar den känslan när man är ett med musiken och bara blir så glad och massa känslor och grejer. Frkjgkjr åh, så glad. <3
 
 
 
 
Efter konserten så träffade vi en lustig vakt som pratade med oss, vi fick en stämpel som gav oss gratis inträde till klubben. Vi fick jättegoda randomdrinkar av den snälle bartendern, åhh.Två killar kom och satte sig och pratade nästan med en gång vi satt oss. Men efter en stund så gav vi oss ut därifrån, stötte på Andy Biearsack, hann bara klappa honom på armen innan han smet in i bussen, haha. Så fin, åh. Men CC stod där ute och var så gullig, tackade alla och sen fick vi krama honom, whi. Sen kom Ashley Purdy ut från Sticky och jag var tvungen att stjäla en kram av honom också och Lee gjorde detsamma. Alltså, gjrkkg, lovely. De är så fina och hmla duktiga. Så himla glad över att ha sett dem live och hoppas verkligen de kommer tillbaka snart igen. <3 Denna kväll var verkligen i klass med Rock Bitch. Åh.

Bestie ~ <3

 
Min käraste vän Lee björnen är här nere igen och vi har varit i Göteborg hela helgen, varit på bästaste konserten och grejer. Skriver mer om det imorgon när hjärnan inte är blurry.
Var fint att ses igen efter så lång tid. <3 Har saknat henne. Så skönt att få positiv energi och tankar.
 
Vill inte vara hemma nu igen. Blö.

RSS 2.0