"Reeinders are better than people"

Åker till Stockholm imorgon igen. Känns bra, men lite fundersam över saker, men hoppas att det löser sig när jag kommer dit osv. Det är ju en viss liten sak där uppe som fått mig att må som en berg och dalbana sen jag kom tillbaka därifrån.
 
På lördag blir det konsert med Sanne, 30 Seconds To Mars ska vi se, ser fram emot detta! Ska bli massa fint att se dem live och även träffa Sanne och umgås ordentligt för första gången på länge. Ska försöka ta lite bilder med kameran denna gången med, ehe. Om jag tar med den då.
 
Har i alla fall fixat lite på min vägg bredvid sängen, det börjar bli lite fint. Med citat, biljetter, självlysande saker och grejer. Hoppas på ett bra resultat!
 
 
 

Peruker

Har fått en ny peruk om någon missat det, ehe. Den är fin den.
 
Har även friserat den röda, svarta och den silvriga. Tunnat ut allihopa, och lite förändringar. Blev kanske lite inspirerad av Lili från Tekken när jag fixade den silviga, heh.
 
 

Äventyr

Aahhh har blivit så dålig på att uppdatera denna blogg... Men ja, gör nog inget. Skriver på ec också ju.
 
Tänkte slänga in lite bilder från Stockholm här, orkar inte skriva så mycket så bilderna får tala lite för sig själv! Blev i alla fall massa fik, kramar, gos, party, tv-spel, träffa massa folk, åkande hit och dit. Starbucks för första gången också, vilket jag och Kitcha planerat ett tag så nu blev det av, mys!
 
 
 

Overworld och Crestillion ~

Under tiden jag varit borta (typ) så har mina vänner och bekanta i Overworld och Crestillion släppt nya musikvideor! Som jag lovat att skriva om överallt, bäst att hålla detta annars vet man inte vad som händer?? Skämt och sido, alla som hamnar här borde spana in dem, det är niiiceee! Såg dessutom mig själv i Overworlds video, busigt av dig Endigo, ehe. Det är ju Endigo, sångaren i Overworld, som klippt ihop båda och filmat Crestillions video och allting, så massa creds till dig vännen. ~ <3
 
 
 
Är påväg från Stockholm nu, så gör ett inlägg om det när jag är hos mamma igen. Buuuuh ni får lyssna på musiken här tills dess. ~

RSS 2.0