"I'll wrap my hands around your neck so tight with love, love, love"

 
Hej läsisar!
Hade skjorta idag, gillar skjortor.
Jag har massa ont i magen, så Simon panda får agera första hjälpen, ni vet vetekudden.
 
Lyssnar massa på Up In The Air av 30 Seconds To Mars, har fastnat så för den låten, afjkfk. ♥ Hoppas på att kunna åka upp till Stockholm och se dem i juni, måste ha någon att gå med, om inte Lee kan komma ner tills dess. Tänker inte gå själv, det skulle inte vara någon bra idé för mig, så det skippar jag.
Black Veil Brides kom ut med de nya datumen också, 30 november kommer de till Göteborg istället, ett halvår till, fgjkr uh. På vintern ocksså, jippi. Älskar ju att köa på vintern. Not. Men det är ju värt det trots allt.
 
Funderar på att spela in en vlog, ska bara komma på något att prata om först. Ge mig förslag om ni har några, hehu.

New in:

 

Seriösast i stan

 
Så går det när man försöker ta bra kort förlänge...
Ska fortsätta mitt Harry Potter-maraton i min ensamhet, katterna håller mig sällskap ibland i alla fall. Tack kära katter. Kommer sluta ensam med hundra katter, hej.

Två korta vlogsss

 
 

Spännande!

Nu blev det fjärde Harry Potter filmen, mys! Te till det med såklart. <3
 
Fick även svar från ett jobb jag skickade in en ansökan till för inte så längesedan, trodde jag aldrig, haha. De ville ha svar på några frågor och jag var en av 92 kvar av 600+, alltid något i alla fall! Så får försöka svara på dem ikväll eller imorgon.
 
Tänkte försöka åka till Göteborg nästa vecka med, om jag kan, och stanna ett par nätter eller något. Kanske köpa hårfärg med och färga lite rolig färg i håret. Ha bara lite i underhåret eller något, sån färg går ju ur snabbt med. Uppskattas ju inte alltid på alla jobb. </3
 
Såhär såg jag ut idag, hehe.
 

Harry Potter ♥

Sitter och tittar på andra Harry Potter filmen, såg första här om dagen. Det är såna filmer man kan se om och om igen utan att tröttna, älskar Harry Potter! ♥
 
Fryser dock, så dricker te och försöker få bort det lite. Har varit snurrig och illamående flera dagar nu så hoppas det går över bättre snart. Är van vid snurrigheten, men så jobbigt när det är mycket och så, usch.
 

Loka, goodbye and sushi

 
Jag var tvungen att testa dessa jag med! Min favorit var den rosa, strawberry ice cream. Har ni smakat dem och vilken tyckte ni bäst om? Hehu.
 
Träffade Lee en stund innan hon skulle åka tillbaka upp till norr igen. Var inte kul när hon skulle åka, uh. Kommer sakna henne massor och hoppas vi ses snart igen. Men det blir väl typ till sommaren. Tur vi hann ses innan hon for idag i alla fall. <3 Efter det så gick jag och åt sushi i min ensamhet.
 

Nitar

 
För ett tagsen satte jag nitar på den grå tröjan/koftan, idag klippte jag av armarna på den så det blev en väst. Yay! Syns inte jättebra på bilden men iaf, kanske lägger upp en bättre senare.

Hair ★

 
La i lite svart i underhåret på sidan, får se hur länge det får stanna där, ehe..

"Always By Your Side"

Lee kom hit och sov över tisdag-onsdag. Vi gjorde vanilj- och blåbärspannkakor och morotskaka. Sen blev det te och Kikis Expressbud och Det levande slottet. Fick hem min Studio Ghibli box med fyra filmer i så, whi. Sen blev det att färga håret på onsdagen, jag stal lite svart av Lee, hehe. Mysigt. ~ ★ ♥
 
Bilder från instagram nu, hade bara dockbilder i kameran så, haha.
 

My dear bear ♥

 
Träffade finis Lee idag igen, yey. Hon kom och hämtade mig innan vi for in till staden, fikade hos hennes mamma, åt sushi och satt på Icataket. Mycket mysigt. ♥

Lovely ♥

För första gången på tre månader fick jag äntligen träffa Lee, som jag saknat henne. Sprang fram och kramade henne när hon klev av bussen, hehu. ♥ Vi hamnade först en stund hos hennes mamma, sen ner på stan och satt i solen en stund innan vi for hem till mig och hade picknick i solen, mys.
 
 
Fick den rosa kaninen också, Leia heter den. Gulligt, tackis Lee-Lee. ♥

Välkommen till familjen

Det här är Simon, fick honom av mamma och Pelle igår. Han är en värmekudde och luktar lavendel, jättemjuk och mysig. ♥ (Har bara en instagrambild just nu).
 

Inget BVB

Bloggar dåligt pga. typ inget internet. </3
 
Black Veil Brides ställde in de konserter som var kvar i Europa, uh. Så typiskt, blev ledsen. hade sett fram emot det så mycket. Hoppas att Andy mår bättre snart, eller vad det nu är om, och att de kommer tillbaka. Tur att Lee-Lee kommer ner ändå, imorgon. Hoppas jag kan träffa henne då.
 
Det här året har inte varit bra, allting blir ju bara sämre. Känns som jag ska explodera av allting. Såg dock YOHIO i Göteborg den 7:e, det var fint. Tråkigt att Seremedy splittrades dock, uh.
 

Födelsedag!


RSS 2.0