Dragkedja

Nytt armband. 
 
 

Partymys ♥

En natt sov Lee över, det blev te, film, prat och hängmatta bl.a. Sen har jag varit hos henne och spelat spel och ätit glass, druckit te. 
 
For till Falköping och partade lite, Lee och Cody joinade, yay! Hade gjort tårta till Lee med som jag tog med så vi hade picknick på balkongen. Det var en chokladkaka med nutella, japp hazelnut, hallonstuff och vit chokladfrosting uppepå och sura godisar. Nom.
Det blev vattenpipa i en vända med när vi kom till Ulricehamn.
 
Sedan for jag till Lee och sov över där. Vi spelade igen, både tv-spel och datorspel. Full fart i stallet på datorn, hahah. Vi fick för oss att gå att köpa pizza med, det hade jag inte ätit sen förra året. (Bara hemmagjord i början av året). Mysigt. 

 
Sushi. 

Fullt upp!

Haisan folkisar.
 
Jag har det helt okej nu när jag fått träffa fina vänner och annat skoj folk. Har träffat mer folk under denna/dessa veckor än vad jag gjort under hela året ungefär, haha alltså. True story. Har hängt i stan en del och sovit där, hamnade i Borås och träffade folk där med. Träffade Kikki då med som jag inte sett på länge, hon kommer även hit snart en sväng, mys. Syster är även på besök nu, blev picknick nere vid sjön igår, sen har det blivit te och anime. <3
Iris, Malvas hund pajade mina brillor så har lånat Malvas sålänge (eller ja, glömde lämna tillbaks dem igen, men ska köpa nya snart...). Sen gjorde vi en vinbärspaj med marängtäcke. Är inte så förtjust i maräng, men den blev god!
 
Eftersom jag inte har hunnit lägga in några bilder i datorn än så tar jag från min instagram, heh.
 
 
 

"Don't let me go"

 
Hade Lee på besök en sväng idag med. Blev Skins, te och grejer, fint var det. <3 Känns bra att hon ska vara här nu ett litet tag. Även om jag redan haft ångest över när både hon och Cody ska åka hem igen, uhf. Ska ju få träffa dem flera gånger innan liksom, men kommer bli så jobbigt när de åker igen. Hemska tanke. Nåväl.
 
Fick låna Lee's baseball jacka igår med när jag frös och hade ingen med mig. Den är jättemysig och jag har den fortfarande. Hehe.
 
 
 

Lovely times. ♥

I fradags träffade jag Cody tillslut, blev musik och grejer i parken och vid sjön. Åkte tillbaka till stan på lördagen och stannade över natten. Följde med på någon inflyttnignsfest och sov sedan hos Malva som jag inte träffat på jättelänge. Hennes katter var jättesöta så jag dog en aning och en mysig lägenhet och balkong hade hon med! På söndagen så gick vi och mötte upp Lee som kommit hit. Det var fint att få träffa dem igen efter så lång tid. <3 Vi hamnade i parken och grejer igen. Lee fick sina presenter av mig med, heh.
 
Sen blev jag illa tvungen att klippa luggen eftersom jag råkat bränna i den också. </3 Mindre kul, men jaja.
Är himla trött efter att vara uppe tidigt också, så somnar nästan alltid när jag kommer hem eller under kvällen typ. Orkar inte skriva så mycket här då heller,
 

En dag i Borås

Hejsan folk!
 
Igår var vi hos mormor och fikade eftersom hon fyllde år. Hade skjorta med, gillar skjorta, men har inte användt det så mycket det senaste. Men iaf, det blev Spiderman när vi kom hem, hehe.
 
Var en sväng i Borås idag med, så nu har jag köpt klart presenterna till Lee-Lee. Ska bara slå in dem med, men det är ju en annan sak... Får ta det i helgen. Träffar henne förhoppningsvis på söndag, var liksom tre månder sen sist ungefär. Saknar den token. <3
Kom fram en tjej och berömde mitt hår och uutseende och grejer med, så gulligt! Det gjorde min dag, haha. Fint namn hade hon med (det slutade med att vi blev vänner på facebook). Tycker det är roligt när folk vågar komma fram så, hoh. 
 
Sen köpte jag Frapino med (även om min mage inte riktigt gillar det...)
 
 
Skulle träffat Cody idag med egentligen men blev inte så. </3 Han kom till Sverige igår så. Men ska förhoppningsvis åka in och träffa honom imorgon istället, har ju inte träffat honom sen förra sommaren så saknar honom ju, uhu. <3

"Some die young"

Hade huvudvärk från helvetet hela dagen ungefär och nu har jag ont i magen istället. Tack för den. Har ätit jordgubbar från landet på praktiken flera dagar dock, mycket godare än de man köper. Heh.
 
Har nu Simon på magen, min värmepanda alltså. Ingen människa eller något.
 
 
Missbrukar te i mängder. Men måste införskaffa nytt, har typ inget kvar. Har typ druckit upp allt. Hittade ett gott rabarber te som de hade i köket, drack upp det med, eeeh. Borde ha teparty någon dag, mysigt. Te och kakor på en golvpicknick. Ja vad bra. Någon som vill komma? Hehuehu.
 

1. A picture of you in your room.

 
Serious bitch no.1
 

Hard work work

 
^Bild från igår.
 
Var inne i stan en sväng idag, satt i parken och drack burn. Var ju soligt så!
När jag kom hem så tränade jag en stund, blev ganska slut så jag fick lägga mig i sängen efter duschen, haha. Men det var det ändå värt. Känns mest i armarna än så länge.
 
Imorgon blir det att gå upp tidigt igen (blä) och fara till praktiken. Kommer längta ihjäl till senare/slutet av veckan eftersom Lee och Cody kommer då, whi. Blir så fint, saknar dem galet mycket. Är jättetrött redan nu så kanske kommer i säng i tid ikväll och förhoppningsvis somna då med, heh. Nu ska jag göra te och titta vidare på youtube och lite så. Ha en fin kväll!

In the sun

 
Nej jag hade inte dedära kläderna ihop, hade bara linnet när jag tränade armarna imorse, haha. Sen blev det hängselbyxor. Cyklade ner till mamma och gjorde henne sällskap vid sjön en stund innan det blev för varmt för mig. Fy. Blåste lite såpbubblor också.
 

I huvudet på en panda ☆ Bittersweet Vanilla ☆

Jag känner för att göra något. Starta ett projekt eller något. Haha det där lät bättre i mitt huvud. Eller alltså. Va. Skulle jag haft en systemkamera hade jag gjort ett fotoprojekt tror jag, för skoj skull, sen kanske ta det ett steg längre sen, och ha en utställning eller något om man lyckas. Om jag inte stjäl min systers kamera kanske, hehe. Fast den vill hon säkert ha själv. Synd om mig. Och jag är fattig så måste vänta innan jag kan köpa mig en egen, hårt liv, ja väldigt. Jaja.
 
Dricker ihjäl mig på te tills vidare och lyssnar på fin musik. Kanske ska se på The Big Bang Theory snart dock, hehu. Såg för övrigt första avsnittet av säsong sju av Skins igår, åhå. <3 Tror nästa avsnitt kommer på måndag så får vänta tills dess. Men det var lite kul att se de karaktärerna igen, lite äldre osv.
 
Mamma gör sylt/marmelad i köket så det luktar i mitt rum. Tur det luktar gott. Det är rabarber och ingefära, godare än det kanske låter.
 
Funderade på vad jag skulle fylla ut inlägget med för bild eller något. Kom inte på något så det fick bli vad jag lyssnar på just nu. Musik är ju alltid bra eller hur? 
 
 
Och det blev ingen film förut, för den var dubbad och sen var sändningen helt knäpp så de lät som robotar när de pratade...

Sea salt

Köpte Snapple idag, och sea salt choklad. Men fick wasabinötter sen så ville inte ha min choklad, haha. Får spara den till imorgon.
 
 
 
Nu ska jag gå och se på Rango tror jag, så skriver senare/imorgon. Hejs, ha det finfint.

Har du tänkt på det?

Har du fått hemska kommentarer över dig, varje dag?
Har du blivit så arg att du skakar och nästan börjar gråta? Vill slå allt omkring dig.
Har du någonsin varit så nere att du velat försvinna från denna platsen kallad jorden?
Men har du funderat över vad som händer då? När man dör.
Har du funderat över när tiden stannar, slutar existera? När människan slutar existera?
När jorden försvinner igen. Bort.
 
Jag har funderat över det. Ärligt talat skrämmer det mig så himla mycket. Blir så rädd.
Vaknade av en mardröm i natt och började tänka på det helt random, tänkt på det sedan dess.
Det är så skrämmande att tänka på. Borde inte vara det egentligen kanske.
Men det är verkligen det ibland. Liksom, när allt försvinner. Hjälp.

Pink salt

 
Hai.
Jag är full av stjärnor och mitt rosa är ljust. Gillar det så det.
Jag åt jut ett äckligt äpple, påminnde om parfym i smaken. Blä. Jag slängde det, hehe. Får dricka mitt te istället, ja.
 
Var så trött imorse att jag trodde jag skulle avlida. Sen har jag haft hemsk huvudvärk och sovit två gånger sen jag kom hem. Huvudvärken är mer eller mindre borta nu i alla fall och jag vill ha mörk choklad med havs salt bara för att den är så god. Smaka på den om ni inte smakat. (Särskilt om ni gillar salta saker som jag, hehö).
 
Pelle hade gjort sån dära mjukglass idag (ni vet sån man kan köpa i kartong och gör själv typ, eh ja). Den var godare än jag väntat mig, så det var ju okej.
 
Träffar i övrigt massa katter på praktiken som jag vill ta med mig hem. Onda katter som är så gosiga. Vill ha katter när jag flyttar hemifrån. Helst en siames, eller två. Synd att de är så gnälliga bara. Kanske går i taket, haha uuh. Kommer nog ändå inte börja med siames eftersom de är så dyra och jag inte har de pengarna, än. Men jag gillar andra katter med så det går ju så bra så, hehuu.
 
Ha en fin kväll, tjoho.

"Jag skadar andra, inte bara mig. Vet du nu var du har mig, Du har inte en chans, Spring för livet, Jag är ur balans"

 
Nästa vecka (helg) ska jag få träffa de bästa, längtar ihjäl mig. Hoppas det går fort tills dess.
Ska försöka rita eller skriva lite och försvinna in i musiken. Försöka hitta något annat sätt att lugna ångesten på. Försöka slå ut de tankarna som jag inte borde ha, som ändå är där. Jag vill lämna denna platsen/staden nu, se en annan plats. Och jag är livrädd för denna ensamheten

"Den dagen så sken solen och de trallade och log"

Hellå.
Idag har jag cyklat typ 1,6 mil samalagt, känns helt okej. Använde mina pongocreepers för första gången idag med, älskar dem. Hittade nya chokladglass såpbuubblor idag med, whi. Luktar choklad. Även ringar till mig och Lee, hehu. Jättefina kronor. <3 Lägger upp bild när hon fått sina osv. Vill inte använda dem innan jag gett henne sina, de hör liksom ihop.
Sen gjorde jag bra bananpannkakor, alltså mer hälsosamma, haha. Jättegoda faktiskt.
 
 
 
 

RSS 2.0